Blue River
We move our partners' business
KilometriParcurși76.128.776
Blue River

Comenzi

Un hobby pentru motoare şi camioane se poate transforma în afacere, iar drumul este lung sau scurt, în funcţie de unitatea de măsură folosită.

De-a lungul anilor, Blue River a evoluat încet dar sigur şi a ajuns în rândul celor mai importanţi transportatori rutieri de marfă din România. Pentru noi, colaborarea cu fiecare client este, de fapt, un parteneriat, pentru că facem toate eforturile pentru a sprijini afacerile celor cu care lucrăm. Chiar evoluţia firmei noastre se leagă strâns de parteneriatele încheiate de-a lungul anilor, iar companiile care ne stau alături sunt, de fapt, coechipieri de cursă lungă.

Pentru că eficienţa este extrem de importantă într-un domeniu tot mai competitiv, punem la dispoziţia partenerilor noştri un parc de camioane în stare excelentă, având flote dedicate deopotrivă pentru transportul intern dar şi pentru transportul internaţional de mărfuri generale. Cele mai frecventate rute pe transportul din afara graniţelor sunt în spaţiul intracomunitar.

Activitatea noastră vizează deopotrivă transportul de mărfuri cu sau fără temperatură controlată, având în parcul auto vehicule cu dotările necesare, care corespund tuturor normelor UE din domeniul transporturilor. În plus, în echipa noastră sunt recrutaţi şoferi care au experienţă relevantă în domeniu iar preocuparea noastră permanentă este să îmbunătăţim constant serviciile pe care le punem la dispoziţia clienţilor noştri.

În plus, pentru a asigura comunicarea permanentă cu clienţii noştri, punem la dispoziţia acestora un serviciu de dispecerat 24/7. Astfel, pentru orice nelămurire sau întrebare, un dispecer se află la numai "un telefon" distanţă pentru a oferi orice informaţie, de pildă cele legate de poziţionarea camioanelor sau parcursul mărfurilor pe traseu.

 

 

Dacă doriți să efectuați o comandă, completați formularul de mai jos:

Nume și prenume*
Firma*
Localitate*
Țara*
Telefon*
E-mail*
Observații
Cod antispam*
(Tastați codul de mai jos)

* Datele insemnate cu steluţă sunt obligatorii. Dupa ce ați completat corect formularul,
daţi click pe butonul "Înregistrează"

Newsletter

Email
Blue River

Bd. Timisoara nr.92b, sector 6, București
contact@blueriver.ro

© Copyright 2015 Blue River. Toate drepturile rezervate.
Blue River Română Blue River English

URMĂREȘTE-NE